Terug naar Nieuws

Persbericht Mantelzorgwaarderingsmoment op 7 november bij deBasis Veendam

Gepubliceerd op:

Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. Zij zorgen dag in, dag uit voor hun geliefden, buren of kennissen die extra hulp nodig hebben. Vaak zonder enige vorm van vergoeding. Op donderdag 7 november nodigen we alle mantelzorgers in de gemeente Veendam uit om naar het mantelzorgwaarderingsmoment te komen! Hét moment om hen de waardering te geven die ze verdienen.

 

Mantelzorgers combineren hun zorgtaken vaak met werk, gezin en hun eigen leven. Dit kan soms leiden tot stress en overbelasting. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij de onmisbare bijdrage die zij leveren en hen te ondersteunen waar dat nodig is. Waardering voor jou!

Ben jij mantelzorger en woon je in de gemeente Veendam? Zorg je langdurig en intensief voor een naaste? Dan kom je in aanmerking voor het mantelzorgpresentje! We zien je graag  tijdens het mantelzorgwaarderingsmoment bij deBasis Veendam op 7 november tussen 14.00 – 17.00 uur. Koffie of thee met iets lekkers staat voor je klaar!

Foto's

Downloads

Bekijk ook

12-09-2024

Nieuwsbrief Een tegen Eenzaamheid 3 2024

Van donderdag 26 september tot met woensdag 3 oktober is het de week Een tegen Eenzaamheid. In en rondom deze week worden er in Veendam allerlei leuke activiteiten georganiseed. Voor meer informatie lees de nieuwsbrief en bekijk het activiteitenoverzicht
Lees meer
 
24-06-2024

Sociaal Werk in Gezond Groningen

In het netwerk Gezond Groningen speelt sociaal werk een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van Groningers. We werken samen met zorgorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties aan de transitie van zorg naar gezo…
Lees meer
 
23-05-2024

Nieuw: Spelochtend Breinfit

Tijdens de spelochtend van Breinfit is er de mogelijkheid om spelletjes te doen voor mensen met beginnende dementie. Iedere donderdag van 10.00 - 11.00 uur in 't Hoeske. Meer informatie vind je in de flyer.
Lees meer