Terug naar Nieuws

Sociaal Werk in Gezond Groningen

Gepubliceerd op:

In het netwerk Gezond Groningen speelt sociaal werk een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van Groningers. We werken samen met zorgorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties aan de transitie van zorg naar gezondheid en welzijn. Dat wij goed vertellen wat wij doen, helpt ons allemaal om elkaar te kunnen vinden en begrijpen! Daarom deze handreiking, voor iedereen in Gezond Groningen die wil weten wat sociaal werk betekent en doet. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat sociaal werk significant bijdraagt aan verminderd zorggebruik, verhoogde weerbaarheid en een betere levenskwaliteit. Door onze gezamenlijke inspanningen en holistische aanpak helpen we mensen weer in beweging te komen en duurzame sociale relaties te versterken. Ontdek hoe we samen bouwen aan een gezonder en veerkrachtiger Groningen.

Bekijk ook

27-08-2024

Oproep: Komt u meepraten over Dementie?

Ontmoetingsbijeenkomst op maandag 2 september  14.00 – 15.00 uur,  bij 't Hoeske, Woldlaan 5 in Veendam Lees voor meer informatie de flyer.  
Lees meer
 
26-08-2024

Wereld Alzheimerdag 2024 : Samen bewegen

Op 21 september is Wereld Alzheimer Dag (WAD). Hét moment om wereldwijd aandacht te vragen voor dementie.  
Lees meer
 
13-06-2024

Summerfun Veendam

Vanaf 1 juli a.s. worden de Summerfun activiteiten niet meer georganiseerd vanuit deBasis Veendam. De reden hiervoor is dat er onvoldoende budget is om de organisatie hiervan te bekostigen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een doorstart via een zelfstandige stichting. We zijn blij met deze doors…
Lees meer